MISK Skævinge - Hvem er vi?MISK Skævinge, (Motionscykelklub I Skævinge), blev startet den 25. juni 1991 af gruppe cykelinteresserede. Klubbens formål er at øge interessen for motionscykling ved sportslige og selskabelige arrangementer.

Det eneste krav for at blive medlem af klubben er, at du har interesse for motionscykling.
Vi har siden klubbens start været 60 til 70 medlemmer.

Klubben kort:

Intet fancy, ingen klublokaler, ingen trænere, en meget simpel organisation og lav kontingent – og masser af hyggelige mennesker, der alle vil ud at cykle - også i halvdårligt vejr. Klubben er absolut mere socialt anlagt end fokuseret på systematisk træning og race.

For hold 2 og 3: I september måned når aftenerne bliver korte fremrykkes mødetidspunktet til kl 17:30 så vi kan nå hjem til Skævinge inden lyset forsvinder helt.

Som noget generelt for alle vores hold er, at vi mødes på parkeringspladsen ved Skævinge Bibliotek, når der trænes.

Klubben står sammen om en række fælles arrangementer på tværs at de 3 hold. Vi har fælles opstart på landevej om foråret, vi har en bål/grill aften midt på sommeren og endelig en landevejs sæson afslutning på Skævinge Kro. Derud over slår vi hovederne sammen første onsdag i hver måned maj til september for i fælles flok at drikke en øl eller en vand efter træningen.

Informationer fra klubben sker ved udsendelse e-mail baserede nyhedsbreve til hvert enkelt medlem. Niveauet er 3 til 5 nyhedsbreve årligt og e-mails efter behov.

For hold 1, 2 og 3 gælder, at sæsonstart på landevejs/racercykler er ved sommertids begyndelse og sæsonen slutter ved sommertids ophør.

Efterår og vinteren igennem kører hold 2 og 3 mountainbike. Vi mødes fælles, hver søndag kl 9.30, normalt ved parkeringspladsen ved tyskerplantagen i Hillerød. Herefter deles op i typisk 3 hold, hvoraf de 2 primært kører store stier/grusveje i lidt forskellig hastighed. Den sidste gruppe vil gå primært efter lidt mere teknisk udfordrende singletrack/MTB stier. Vi passer på hinanden og ingen efterlades ude i skoven. Der køres ca. 2.5 time sådan en vinter søndag.

Klubben er medarrangør at Vega Cykler Vintercup – En super hyggelig og social mountainbike cup, der løber henover vinteren med 6 afdelinger.

Klubben har 3 hold inddelinger:

Hold 1

Holdet cykler hver onsdag. Der startes kl. 19:00. Holdet kører 10 til 20km og cykelkurven indeholder læskedrikke så der ikke bliver en negativ væskebalance og man ikke kører sukkerkold.
Køretiden er imellem 2½ - 3 timer.

Hold 2

Holdet cykler hver onsdag kl 18:00, hvor der køres 50 til 60km. Holdet cykler også hver søndag kl 9:00 og her køres 70 til 90km. Der køres med en gennemsnitsfart på 24-28km i timen.

Hold 3

Dette hold kører hver onsdag kl 18:00, hvor distancen er imellem 50 til 60km. Søndag kl 9:00 startes der på en tur, som ligger imellem 80 til 90km. Holdet bestræber sig på at være hjemme efter 3 timers kørsel. Gennemsnitsfarten er ligger på 28-32km i timen.


Se mere til os på Facebook eller send en mail til formand Niels-Jørgen Andersen her